Onze dienst

De Dienst voor Thuisverpleging DE BRES is in 1986 opgericht door Eddy Plasquy. In de loop van de voorbije 28 jaren is dit privť-initiatief uitgegroeid tot een volwaardige dienst waarin 14 verpleegkundigen en zorgkundigen werkzaam zijn.†Sedert†1 juli 2014 maakt de dienst thuisverpleging van DE BRES deel uit van i-mens.

Alle verpleegkundigen en zorgkundigen werken in vast dienstverband.†† Het is een zelfstandige dienst die open staat voor patiŽnten van alle mutualiteiten.†

De verpleegkundigen van de i-mens zijn actief in Vilvoorde en de aan-grenzende gemeenten† Machelen, Diegem, Peutie, Houtem en Grimbergen. 7 dagen op 7.

U kan bij ons terecht voor alle verzorgingen en ondersteuning die†door de†ziekteverzekering†(RIZIV) vergoed†wordt.
††
Voor het maken van een afspraak volstaat het om even te bellen naar het nr. 02/251.53.23. Dit kan op elk moment van de dag. U kan ook langskomen op ons secretariaat in het dienstencentrum. Dit is tijdens de weekdagen open van 8 uur tot 16 uur.

Van zodra een afspraak gemaakt is, kan de verzorging starten. Dit kan dezelfde dag nog zijn. Er wordt†een†zo precies mogelijk tijdstip afgesproken wanneer†de verpleegkundige†zal†langskomen.
In het dienstencentrum is tijdens de openingsuren een verpleegkundige aanwezig. Desgewenst kan de verzorging in onze verzorgingskamer gebeuren.
©2023 De Bres Dienstencentrum Vilvoorde
Toekomststraat 6 - 1800 Vilvoorde
T 02 251 53 23 - F 02 251 17 53
intraVerplVilvoorde@svhg.be
 Site-Hits: 604409


Bezoek Strak.biz